Naša politika povrata novca traje 7 dana. Ako je prošlo 7 dana od vaše kupovine, ne možemo vam ponuditi potpuni povrat novca ili zamjenu.

Da biste imali pravo na povrat, vaš predmet mora biti nekorišten i u istom stanju u kojem ste ga primili. Takođe mora biti u originalnom pakovanju.

Za dovršetak povrata potrebna nam je račun ili dokaz o kupovini.

Povrat novca

Nakon što vaš povrat bude primljen i pregledan, poslat ćemo vam e-mail da vas obavijestimo da smo primili vaš vraćeni artikl. Također ćemo vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju vašeg povrata novca.

Ako budete odobreni, tada će vaš povrat novca biti obrađen, a kredit će se automatski primijeniti na vašu kreditnu karticu ili originalni način plaćanja, u roku od određenog broja dana.

Kasni ili nedostaju povrati novca

Ako još niste primili povrat novca, prvo ponovo provjerite svoj bankovni račun.

Zatim se obratite kompaniji za izdavanje kreditne kartice, može proći neko vrijeme prije nego što povrat novca bude službeno objavljen.

Zatim kontaktirajte svoju banku. Često postoji određeno vrijeme obrade prije nego što se objavi povrat novca.

Ako ste sve ovo uradili, a još uvijek niste primili povrat novca, kontaktirajte nas na info@cvjecaratuzla.com.

Prodajni artikli

Mogu se refundirati samo artikli po redovnim cijenama. Artikli na rasprodaji ne mogu se vratiti.

Razmjene

Zamjenjujemo artikle samo ako su neispravni ili oštećeni. Ako ga trebate zamijeniti za isti artikal, pošaljite nam e-mail na info@cvjecaratuzla.com i pošaljite svoj predmet na: Mehmedalije Maka Dizdara C1, 75000, Tuzla.

Pokloni

Ako je artikal označen kao poklon kada je kupljen i poslan direktno vama, dobit ćete poklon kredit u vrijednosti vašeg povrata. Po primitku vraćenog artikla, poklon bon će vam biti poslat poštom.

Ako artikal nije bio označen kao poklon prilikom kupovine ili je poklonodavac poslao narudžbu sebi da bi je kasnije poklonio, poslat ćemo povrat novca darodavcu i on će saznati o vašem povratu.

Dostava vraćanja

Da vratite svoj proizvod, trebali biste svoj proizvod poslati poštom na: Mehmedalije Maka Dizdara C1, 75000, Tuzla.

Vi ćete biti odgovorni za plaćanje vlastitih troškova dostave za vraćanje vašeg artikla. Troškovi dostave su nepovratni. Ako dobijete povrat novca, trošak povratne dostave će se odbiti od vašeg povrata.

U zavisnosti od toga gdje živite, vrijeme koje može potrajati da vaš razmijenjeni proizvod stigne do vas može varirati.

Ako vraćate skuplje artikle, razmislite o korištenju usluge dostave koja se može pratiti ili o kupovini osiguranja dostave. Ne garantujemo da ćemo primiti vaš vraćeni predmet.

Trebati pomoć?

Kontaktirajte nas na info@cvjecaratuzla.com za pitanja vezana za povrat novca.